Hoe exporteer je LinkedIn connecties?

Het is mogelijk om je LinkedIn connecties te exporteren naar een CSV of Excel bestand. Alleen is het niet meer zo eenvoudig als dat voorheen was. LinkedIn heeft nog steeds een functionaliteit waarmee je een export kan maken van al je LinkedIn connecties, maar op dit moment kan je alleen nog maar de volgende informatie via Linkedin exporten:

Waarom zou je een export van je LinkedIn contacten willen maken?

Het exporteren van e-mailadressen en telefoonnummers is niet meer mogelijk. Terwijl dit bruikbare informatie kan zijn in sommige gevallen. Waar je het voor kunt gebruiken is het opstellen van een lijst met interessante contacten die je weer eens kunt benaderen. Volgens de vernieuwde AVG-wet mag je natuurlijk niet zomaar iedereen aanschrijven, maar een persoonlijke 1-op-1 benadering kan nog steeds. Uiteraard kan je alle e-mailadressen toevoegen aan je mailinglijst en gaan e-mailen. Het resultaat gaat waarschijnlijk tegenvallen.

LinkedIn connecties exporteren inclusief e-mailadres en telefoonnummer is mogelijk!

Alleen niet via de LinkedIn zelf. Verschillende partijen hebben tools ontwikkelt waar je dit alsnog mee kunt realiseren. Zo is het dus mogelijk om een export te krijgen met daarin alle informatie die iemand beschikbaar heeft op zijn of haar profiel. Denk hierbij aan:

Uiteraard kan jij ook gebruik maken van deze tools, alleen zijn ze niet officieel door LinkedIn goedgekeurd. Je dient dus op te passen met het gebruik maken van deze tools (volg de aangeven instructies).

Wil jij een export van je LinkedIn connecties ontvangen?

Ik kan je daar eenmalig mee helpen. De eerste 500 connecties exporteer ik gratis voor je. Neem vrijblijvend contact met mij op!

Zie in onderstaande video hoe je een export maakt van je LinkedIn connecties.