Tip-in januari: Gooi al je visitekaartjes in de prullenbak?

We delen ze massaal, maar we doen er verder niets mee: visitekaartjes!  Meestal belanden ze in je tas, lade of in zelfs in een rolodex, maar veel meer dan dat doen we er niet mee. Zonde, want met de ontvangen contactgegevens kan je zo veel meer doen.  

Mijn tip is dan ook om deze visitekaartjes weg te gooien, maar niet voordat je de verkregen gegevens in een online database (CRM) hebt verwerkt. Door de gegevens in een CRM op te slaan, geef je jezelf de mogelijkheid om bepaalde marketing activiteiten op te zetten. Tegenwoordig heeft ook ieder CRM een appje voor op je telefoon waarmee je visitekaartjes direct in kunt scannen en je altijd toegang hebt tot al deze gegevens.

Heb je nog geen CRM, maar zou je daar wel graag mee aan de slag willen? Neem dan deel aan mijn workshop: Een ingericht CRM in één dagdeel. Daarin gaan we aan de slag met het gratis Hubspot CRM en heb je binnen 3 uur een volledig ingericht CRM.  

Klik hier voor meer informatie over deze workshop. 

Nieuws ter afsluiting: Vanaf 3 februari beschik ik over een eigen kantoor in het centrum van Tilburg waar ik nog enkele (flex)werkplekken vrij heb. Mocht jij iemand kennen die een gave werkplek zoekt dan hoor ik dat graag.

Mocht je meer tips willen ontvangen hoe je in beeld kan komen en blijven, dan help ik je graag! Via onderstaand formulier kan je jezelf inschrijven voor mijn maandelijkse Tip-in van de maand. Ik zal je dan iedere maand een Tip delen, waarmee jij het verschil maakt!

Wil je een keer met mij sparren over een bepaalde Marketing- of Sales-uitdaging, plan dan via mijn meetinglink geschikt moment waarop ik je kan bellen!